Cadou

Idei de cadouri pentru femei si barbati 50+ | Creativgift.ro

- Idei de cadouri pentru femei si barbati 50+ | Creativgift.ro

Odată cu înaintarea în vârstă, seniorii pun tot mai mult preț pe aprecierea și dragostea pe care cei dragi le-o oferă, iar aceste sentimente pot fi exprimate prin intermediul unor cadouri potrivite. 

Dacă ai în familie sau printre prietenii apropiați persoane care au depășit pragul de 50 de ani, cu siguranță se vor ivi o mulțime de evenimente speciale în care va trebui să fii acolo pentru ele. 

Pentru astfel de ocazii, dar și pentru a transforma o zi obișnuită într-una deosebită, poți alege din ideile noastre de cadouri pentru femei și bărbați 50+. 

Cadouri pentru ziua de naștere:

La împlinirea a unei jumătăți de secol de viață (sau mai mult!), cel mai probabil cel sau cea care se aniversează se bucură mai ales de prezența apropiaților alături de care celebrează acest moment unic. Dacă te numeri și tu printre invitați, este un gest foarte elegant să alegi un cadou potrivit pentru sărbătoriți. Ce spui despre ideile noastre?

Un șorț personalizat

Un șorț personalizat poate fi un cadou perfect pentru o femeie, dar și pentru un bărbat care a are peste 50 de ani. Majoritatea persoanelor aflate la această vârstă sunt deja bunici și se pregătesc de pensionare, așadar, vor avea destul timp pentru a-și răsfăța nepoții cu preparate culinare delicioase și au nevoie de un echipament adecvat. 

Gama noastră de șorțuri personalizate este variată, produsele fiind realizate din materiale de calitate, ușor de purtat, care vor face ca gătitul să devină o adevărată plăcere.

Un tricou personalizat

Dacă vrei să oferi un cadou simplu, practic și foarte accesibil din punct de vedere al costurilor, tricourile personalizate sunt pariuri sigure. Acestea se potrivesc destinatarilor de orice vârstă, de orice gen și, în plus, se pretează a fi dăruite în orice ocazie. 

Descoperă colecția vastă de tricouri personalizate de pe site-ul nostru și inspiră-te din designul acestora pentru a crea propria configurație de personalizare. Ce părere ai despre acest model de tricou? Noi credem că este ideal pentru aniversarea de 50+ de ani! 

- Idei de cadouri pentru femei si barbati 50+ | Creativgift.ro

O pernă personalizată

Un cadou foarte util și practic pentru aniversarea vârstei de 50 de ani, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, sunt pernele personalizate. Acestea pot fi folosite pentru ca decor, sau pot fi utilizate chiar în scopul în care au fost create.

Cadouri de pensionare:

Pensionarea este o etapă esențială care oficializează statutul de senior. Petrecerile de pensionare au devenit deja o tradiție și în țara noastră, fiind un motiv pentru a petrece alături de foștii colegi de serviciu, de familie și de prietenii apropiați. 

Urmează să participi la un astfel de eveniment? Iată care sunt propuneri de cadouri pe care le poți alege de pe creativgift.ro:

O cutie de vin personalizată

Un cadou clasic, foarte potrivit de altfel pentru o astfel de ocazie este o băutură de calitate. Și ce altă alegere ar fi mai potrivită decât o sticlă din licoarea lui Bahus, ambalată elegant într-o cutie personalizată. 

Noi realizăm astfel de cadouri folosind cutii de lemn de înaltă calitate, atent lucrate și finisate, personalizate cu urări, nume sau chiar imagini.

O diplomă personalizată

Retragerea din activitatea profesională poate fi un moment dificil pentru o persoană care urmează să se pensioneze în curând. De aceea, pentru a-i recunoaște meritele de-a lungul carierei, o poți surprinde oferindu-i o diplomă personalizată. 

Aceasta se va transforma într-un obiect decorativ foarte apreciat, care îi va aminti cu drag destinatarului cadoului de parcursul său profesional. Poți comanda  diplome personalizate din cadrul magazinului nostru online! 

Un semn de carte personalizat

Pensionarea este un bun prilej pentru seniori să-și redescopere pasiunile și să le dedice mai mult timp. Așadar, dacă ești în căutarea unor idei de cadouri inspirate pentru femeile și bărbații de peste 50 de ani, un semn de carte personalizat este o alegere foarte bună. 

Majoritatea pensionarilor preferă să își ocupe timpul liber citind, deci, folosind un semn de carte cu un design aparte îi poți ajuta să savureze din plin  experiența lecturării. 

La creativgift.ro realizam semne de carte personalizate cu citate, cu imagini, sau cu ambele elemente - fotografii și text.

Cadouri pentru nunta de argint:

Multe dintre persoanele ajunse la vârsta de 50 de ani sau trecute de acest prag se bucură de un moment la care, probabil, toate cuplurile visează: nunta de argint. Un simbol al unei căsătorii trainice, aniversarea a 25 de ani de căsnicie este o altă ocazie în care poți avea nevoie de idei inspirate de cadouri pentru femei și bărbați. 

Din fericire, îți venim în ajutor cu o colecție vastă de obiecte personalizate care fac parte din oferta noastră și din care poți selecta darurile pe care le consideri cele mai adecvate pentru un eveniment de acest gen. Câteva dintre propunerile noastre de cadouri pentru nunta de argint cuprind: 

Un tablou personalizat

Un tablou personalizat cu o fotografie a cuplului care se aniversează este unul dintre cele mai reușite cadouri pe care îl poți face cu ocazia celebrării a 25 de ani de căsătorie. 

Pe creativegift.ro poți descoperi o mulțime de tablouri personalizate, în format landscape, portret, carusel sau cu o grafică inedită. Propunerea noastră este modelul de mai jos, a cărei ramă este confecționată din plastic și sticlă. Fotografiile pentru tablouri se printează prin procedeul inkjet.  

- Idei de cadouri pentru femei si barbati 50+ | Creativgift.ro

O cutiuță cu amintiri

Dacă vei participa la nunta de argint a unor apropiați, cu siguranță nu vei da greș optând pentru o cutiuță cu amintiri drept cadou. Ai nevoie de poze de familie, pe care le poți prelua chiar și de pe profilele rețelelor sociale ale celor doi parteneri, iar de restul ne ocupăm noi! 

Poți comanda de pe site-ul nostru cutiuțe personalizate de diferite forme și dimensiuni, printre care și modele plisate, pătrate, hexagonale, cu fotografii clasice sau magnetice. Știi cum se spune: „O fotografie face cât o mie de cuvinte!”.

Un ceas personalizat

Ceasurile personalizate sunt daruri care păstrează esența și simbolistica nunții de argint, aceea a trecerii timpului…în doi! De aceea, credem că una dintre cele mai inspirate idei de cadouri pentru nunta de argint este un ceas personalizat cu fotografia cuplului și cu o urare din suflet. Inspiră-te din colecția noastră dedicată acestor tipuri de cadouri și alege modelul dorit! 

Cadourile personalizate sunt acele daruri care, o dată cu trecerea timpului se transformă în amintiri frumoase. Obiectele pe care le personalizăm la creativgift.ro apropie oamenii și aduc un zâmbet pe chipul celor care le primesc. Alege astfel de daruri, în locul celor obișnuite și fii sigur că nu vei da greș!

Lasă un răspuns